Batony Knoppers
Batony w stylu Knoppersa!
Batony Knoppers
– batony w stylu Knoppersa
Energia, lekkość, przyjemność
Batony Knoppers
– oferta


Knoppers Baton Orzechowy - pojedyncze opakowanie



Knoppers Baton Orzechowy - opakowanie po 3 sztuki







Knoppers Baton Orzeszki ziemne - pojedyncze opakowanie


Knoppers Baton Orzeszki Ziemne - opakowanie po 3 sztuki






Knoppers Baton Kokosowy - pojedyncze opakowanie


Knoppers Baton Kokosowy - opakowanie po 3 sztuki




Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2233 kJ / 535 kcal | 893 kJ / 214 kcal | 11% |
Tłuszcz | 31,8 g | 12,7 g | 18% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,4 g | 5,8 g | 29% |
Węglowodany | 52,3 g | 20,9 g | 8% |
w tym cukry | 38,8 g | 15,5 g | 17% |
Białko | 8,4 g | 3,4 g | 7% |
Sól | 0,35 g | 0,14 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem nugatowym (14%), siekanymi orzechami laskowymi (13,4%) i delikatnym karmelem (22,2%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, orzechy laskowe (14,8%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop glukozowy, mleko pełne w proszku (6,2%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5,5%), mleko zagęszczone odtłuszczone, mąka pszenna (3,9%), miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2%), kakao, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), zagęszczona słodka serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), sól, skrobia pszenna, kakao niskotłuszczowe, pełnotłuste mleko w proszku, syrop sacharozowy, aromaty naturalne, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, mielone orzeszki ziemne, aromat naturalny waniliowy.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2157 kJ / 517 kcal | 863 kJ / 207 kcal | 10% |
Tłuszcz | 29,7 g | 11,9 g | 17% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,6 g | 5,8 g | 29% |
Węglowodany | 51,3 g | 20,5 g | 8% |
w tym cukry | 39,3 g | 15,7 g | 17% |
Białko | 10,0 g | 4,0 g | 8% |
Sól | 0,63 g | 0,25 g | 4% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), masłem orzechowym (14%), solonymi, siekanymi orzeszkami ziemnymi (13,4%) i delikatnym karmelem (22,1%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, orzeszki ziemne (14,3%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea, rzepakowy), syrop glukozowy, mleko pełne w proszku (6,2%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5,5%), mleko zagęszczone odtłuszczone, mąka pszenna (3,9%), miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2%), kakao, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), zagęszczona słodka serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), sól, emulgator: lecytyny (soja), skrobia pszenna, kakao niskotłuszczowe, pełnotłuste mleko w proszku, syrop sacharozowy, aromaty naturalne, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, mielone orzechy laskowe, aromat naturalny waniliowy.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2170 kJ / 520 kcal | 868 kJ / 208 kcal | 10% |
Tłuszcz | 30,3 g | 12,1 g | 17% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,5 g | 7,8 g | 39% |
Węglowodany | 54,4 g | 21,8 g | 8% |
w tym cukry | 38,9 g | 15,6 g | 17% |
Białko | 6,7 g | 2,7 g | 5% |
Sól | 0,38 g | 0,15 g | 3% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem kokosowym z dodatkiem orzechów laskowych (17%), wiórkami kokosowymi (6,5%) i delikatnym karmelem (26,1%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, syrop glukozowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), wiórki kokosowe (7,8%), mleko pełne w proszku (6,2%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5,8%), mleko zagęszczone odtłuszczone, mąka pszenna (3,9%), miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2%), substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), śmietanka (z mleka), orzechy laskowe, tłuszcz mleczny, mleko kokosowe w proszku, zagęszczona słodka serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), sól, skrobia pszenna, aromaty naturalne, kakao niskotłuszczowe, pełnotłuste mleko w proszku, syrop sacharozowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, mielone orzeszki ziemne, białko mleka, aromat naturalny waniliowy.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.