Batony Knoppers
Teraz aż 4 batony w stylu Knoppersa!
Batony Knoppers
– batony w stylu Knoppersa
Energia, lekkość, przyjemność
Batony Knoppers
– oferta


Knoppers Baton Orzechowy DARK - pojedyncze opakowanie


Knoppers Baton Orzechowy DARK - opakowanie po 3 sztuki






Knoppers Baton Orzechowy - pojedyncze opakowanie


Knoppers Baton Orzechowy - opakowanie po 3 sztuki






Knoppers Baton Orzeszki ziemne - pojedyncze opakowanie


Knoppers Baton Orzeszki Ziemne - opakowanie po 3 sztuki






Knoppers Baton Kokosowy - pojedyncze opakowanie


Knoppers Baton Kokosowy - opakowanie po 3 sztuki




Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2244 kJ / 538 kcal | 898 kJ / 215 kcal | 11% |
Tłuszcz | 33,5 g | 13,4 g | 19% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,9 g | 6,4 g | 32% |
Węglowodany | 49,2 g | 19,7 g | 8% |
w tym cukry | 35,6 g | 14,2 g | 16% |
Białko | 8,4 g | 3,4 g | 7% |
Sól | 0,36 g | 0,14 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem nugatowym (14,9%) z kawałkami ciasteczek (0,8%), siekanymi orzechami laskowymi (11,2%) i delikatnym karmelem (22,2%), oblany ciemną mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, orzechy laskowe (12,8%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop glukozowy, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku (5,6%), tłuszcz kakaowy, mąka pszenna (4,9%), pełnotłuste mleko w proszku, mleko zagęszczone odtłuszczone, kakao, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, pełnoziarnista mąka pszenna (1,3%), mleko pełne w proszku (1,2%), tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), kakao niskotłuszczowe, zagęszczona serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), sól, syrop sacharozowy, aromaty naturalne, syrop karmelowy, stabilizator: karagen, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, węglany amonu, węglany potasu), aromat naturalny waniliowy, mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2223 kJ / 533 kcal | 889 kJ / 213 kcal | 11% |
Tłuszcz | 31,8 g | 12,7 g | 18% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,3 g | 5,7 g | 29% |
Węglowodany | 52,2 g | 20,9 g | 8% |
w tym cukry | 38,8 g | 15,5 g | 17% |
Białko | 8,4 g | 3,4 g | 7% |
Sól | 0,35 g | 0,14 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem nugatowym (14%), siekanymi orzechami laskowymi (13,4%) i delikatnym karmelem (22,2%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, orzechy laskowe (14,8%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop glukozowy, mleko pełne w proszku (6,2%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5,5%), mleko zagęszczone odtłuszczone, mąka pszenna (3,9%), miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2%), kakao, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), zagęszczona serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), sól, skrobia pszenna, kakao niskotłuszczowe, pełnotłuste mleko w proszku, syrop sacharozowy, aromaty naturalne, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, aromat naturalny waniliowy, mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2154 kJ / 516 kcal | 862 kJ / 206 kcal | 10% |
Tłuszcz | 29,7 g | 11,9 g | 17% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,5 g | 5,8 g | 29% |
Węglowodany | 51,2 g | 20,5 g | 8% |
w tym cukry | 39,3 g | 15,7 g | 17% |
Białko | 9,9 g | 4,0 g | 8% |
Sól | 0,69 g | 0,28 g | 5% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), masłem orzechowym (14%), solonymi, siekanymi orzeszkami ziemnymi (13,4%) i delikatnym karmelem (22,1%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, orzeszki ziemne (14,3%), tłuszcze roślinne (palmowy, shea, rzepakowy), syrop glukozowy, mleko pełne w proszku (6,2%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5,5%), mleko zagęszczone odtłuszczone, mąka pszenna (3,9%), miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2%), kakao, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), laktoza (z mleka), tłuszcz mleczny, śmietanka (z mleka), zagęszczona słodka serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), sól, emulgator: lecytyny (soja), skrobia pszenna, kakao niskotłuszczowe, pełnotłuste mleko w proszku, aromaty naturalne, syrop sacharozowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, mielone orzechy laskowe, aromat naturalny waniliowy.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza | Na 100 g | Na sztukę (40 g) | Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2170 kJ / 520 kcal | 868 kJ / 208 kcal | 10% |
Tłuszcz | 30,3 g | 12,1 g | 17% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,4 g | 7,8 g | 39% |
Węglowodany | 54,4 g | 21,8 g | 8% |
w tym cukry | 41,7 g | 16,7 g | 19% |
Białko | 6,7 g | 2,7 g | 5% |
Sól | 0,44 g | 0,18 g | 3% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Baton waflowy z kremem mlecznym (14,4%), kremem kokosowym z dodatkiem orzechów laskowych (17%), wiórkami kokosowymi (6,5%) i delikatnym karmelem (26,1%), oblany mleczną czekoladą (29,5%)
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), syrop glukozowy, wiórki kokosowe (7,8%), mleko pełne w proszku (6,2%), tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku (5,8%), laktoza (z mleka), mleko zagęszczone odtłuszczone, mąka pszenna (3,9%), miazga kakaowa, pełnoziarnista mąka pszenna (2%), substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, maślanka w proszku (z mleka), śmietanka (z mleka), orzechy laskowe, tłuszcz mleczny, mleko kokosowe w proszku, zagęszczona serwatka (z mleka), masło (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), emulgator: lecytyny (soja), sól, skrobia pszenna, aromaty naturalne, kakao niskotłuszczowe, pełnotłuste mleko w proszku, syrop sacharozowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, stabilizator: karagen, białko mleka, aromat naturalny waniliowy, mielone orzeszki ziemne.
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.